Pàgines

dissabte, 3 de setembre del 2011

UNS ALTRES DIES DE LA SETMANA

Us torno a deixar uns altres cartells del dies setmana en lletra lligada . Podreu veure que es marquen els dies que anem a l'escola i els que estem a casa i , a més, també he afegit  unes fletxetes per ahir, avui , demà.


Dies de La Setmana 2

3 comentaris:

  1. Hola Marta, fa cosa d'un mes que he descobert el teu bloc i em sembla molt interessant. Veient el que fas, m'he animat a compartir cosetes que he anat fent. Bé, tinc una consulta per fer-te i és que veig que utilitzes l'scribd per pujar documents a la xarxa que després enllaces al teu bloc. Jo també ho he fet però se'm desconfigura la lletra -utilitzo massarella o escolar- convertint-se a verdana (lletra d'imprenta). Com ho fas per a què no et passi el mateix?

    ResponElimina
  2. Hola Mireia ! Gràcies pel teu comentari.A veure si et puc solucionar el problema... Només t'explicaré com ho faig ja que no tinc ni idea de per què se't desconfigura.Ho faig de la següent manera : converteixo el document en un pdf i ho pujo , només faig això. No sé si t'haurà servit la meva resposta. De totes maneres, ja intentaré esbrinar alguna cosa.
    Ah ! Una altra cosa, m'agradaria saber l'adreça del teu blog per fer-te una visita, segur que tens cosetes molt xules.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, si era això guardar-ho en format jpg o pdf. La meva adreça és http://mimybloc.blogspot.com/ , tot i que sóc molt novella amb això del bloc, faig el que us veig fer, bé i el que abans feia més artesanalment "cortar y pegar" però a l'antiga. Je, je, je. Ara hi ha molt poques coses,... amb temps i una canya, espero penjar més coses. Mem, que et sembla. Fins aviat.

    ResponElimina